Garantie

Garantie

tevredenheids_garantie_2

Onvoorwaardelijke kwaliteitsgarantie

Alle producten die u bij HL Automotive EDE koopt, hebben een gegarandeerde kwaliteit. Mocht uw aankoop een kwaliteitsafwijking hebben, dan kunt u het omruilen voor een nieuw exemplaar of ontvangt u op vertoon van de factuur het aankoopbedrag terug.

Algemene informatie
Garantie wil zeggen dat u gedurende de garantietermijn van uw leverancier mag verwachten dat zij instaat voor de kwaliteit en het juist functioneren van het product. Bij een defect product of het claimen van garantie kunt u te allen tijde bij ons terecht. Neem wel altijd eerst contact op met onze klantenservice op 0318-668421 veelal kunnen problemen ook telefonisch opgelost worden.

Wettelijke garantie
U hebt recht op een goed en deugdelijk product. Want in de wet staat dat een product deugdelijk moet zijn. U moet het product een bepaalde tijd op een normale manier kunnen gebruiken. Wat u van een product kunt verwachten hangt o.a. af van het product zelf, hetgeen is vermeld op de site of bij het product, het merk en de prijs.

Garantie procedure
Alle artikelen die wij aanbieden, moeten gemaakt zijn van goed materiaal en hebben een goede kwaliteit. Blijkt het niet aan deze eisen te voldoen? Of is het artikel niet goed geproduceerd? Dan maakt u natuurlijk aanspraak op onze garantie.
Andere problemen als bijvoorbeeld slijtage of buitengewoon gebruik vallen buiten onze garantie procedure.

Garantie op producten
Wij geven standaard 12 maanden garantie op al onze producten. Echter sommige producten hebben echter 06 maandden garantie. Bel bij een defect altijd met onze klantenservice op 0318-668421.

De garantie geldt echter alleen voor de door HL Automotive EDE geleverde producten. Verkeerd gebruik van de bestelde goederen, waardoor schade elders ontstaat valt niet binnen de garantie.

Defect bij ontvangst
Heeft u een defect product ontvangen of gaat deze binnen 12 maanden defect, kijk dan onder Retourneren & Ruilen, voor een duidelijke uitleg wat u kunt doen.

Share this post